Operationsmode

Hej på er! Efter en lång lång dryg och påfrestande väntan va det idag tillslut dags för min andra operation, ganska exakt två år sedan jag fick mitt nya korsband.


Allt gick fint och jag passade på att lära mig en massa saker som jag kommer ha nytta av som framtida fysioterapeut ;) blev dock tyvärr sövning så fick inte se denna operationen heller. Tanken var att laga den inre menisken om det var möjligt och annars plocka bort hela vilket ortopeden trodde skulle krävas, men väl inne i knät ändrades planerna lite. Yr som man är precis när man vaknat upp igen och får höra hur det gått så vet jag inte om jag har fattat allt rätt men dom kunde iaf sy fast menisken. Som jag förstod det så plockade dom också bort en bindvävnadsklump som bildats av mitt gamla korsband och som var ivägen och störde i knäleden. Får ta reda på lite mer exakt vad de gjort sen på återbesöket för jag är nyfiken! Som jag förstår det är detta bättre långsiktigt men innebär en längre rehabperiod.  

Bjuder på denna otroligt charmiga bild...ska man opereras får man ju göra det med stil haha 

Nåja nu är det iaf gjort och snart kan jag påbörja den tuffa riktiga vägen tillbaka...men först blir det lite vila och en massa glass! 

Kommentarer:

1 Anonym:

Så skönt att allt gick bra 😃

Kommentera här: