Paleo chokladbollar

Här kommer receptet på mina små favoriter! Nyttiga, enkla och supergoda!!
 
Blir ca 15 ganska små bollar
10 dadlar (utan kärnor)
1 dl pumpakärnor
1 dl kokosflingor
3 msk kokosolja
2 msk kakao
2 msk kokt kaffe
1 tsk vaniljpulver
Kokosflingor att rulla dom i
 
Sen brukar jag ta rivet skal från 1/2 apelsin med, pricken över i liksom ;)
 
Mixa dadlarna med en stavmixer, tillsätt resten av ingredienserna och mixa.
Forma små bollar och rulla dom i kokos.
Godast om dom står i kylen en stund innan man ska äta dom.

 

Julklappsbyte

Hej på er! Har inte riktigt hunnit med att skriva något inlägg de senaste dagarna, har helt enkelt haft fullt upp med annat. Igår fick jag äntligen träffa grymma Patricia som precis kom hem från Kina o JVM i taekwondo och hon klarade kvalet till ungdoms-OS!! DU ÄR BÄST, GRATTIS GRYMME!! Och tro det eler ej men vi bytte julklappar igår haha, bättre sent än aldrig... Har träffats flera gånger sen i julas men glömmer alltid att ta med paketen men nu tillslut så kom båda ihåg det. Fick ett superfint halsband, så glad! Blev lite shopping med och jag köpte bland annat en ny vårjacka från Zara.
 

Nu såg jag precis att någon har avbokat sin tid på körskolan idag så då passar jag på att ta den innan träningen så hinner inte skriva mer nu för tänkte lägga ut ett recept med. Ha de!

ADMITTED

Ja det är sant! Fick mejlet ikväll, antagen på skolan i USA!!! Har ju varit i stort sett klart ett bra tag nu men alltid skönt när man har fått det bekräftat så man vet helt säkert.

Har bara hänt bra saker idag! Började med mysigaste shoppingturen med Sara och Ellen på Burlöv center.

Sen va det ett lätt träningspass på atleticum som gällde, mest teknik och rörlighet idag och det är verkligen välbehövligt just nu. Efteråt gjorde jag en standard och åkte vidare hem till Soffy för en omgång mat och prat.

Är i Ystad om typ 10 och då blir det bums i säng för imorgon är det träning och jobb hela dagen.
Ha de bäst!