Bornholm

Hejsan hoppsan! Just nu sitter jag på ett mysigt loft i en stuga på Bornholm och skriver...

Onsdag och torsdag denna veckan har varit klassiska dejtdagar för mig, när jag är i Malmö och tränar passar jag nämligen alltid på att träffa en massa folk. Och om jag skulle få en halvtimme över bokar jag alltid in något istället för att bara ta det lugnt och andas en stund. Så i onsdags va jag ju med Patricia hela dagen, sen träning med Isabell och därefter en tur till min syster i Lund. På torsdagen träffade jag min systers barn en snabbis på morgonen innan det blev träning med Patricia, fika och USA-snack med Hannah och tågdejt med Sofia innan jobbet.

Förutom det har jag bara jobbat, tränat och träffat David (fast det är ju ifs inte så bara). Har varit väldigt stel i benen sedan i onsdags men det släpper förhoppningsvis snart så löpningen kan gå lite lättare igen.

Tillbaka till Bornholm... Ni undrar kanske varför jag är här under min enda semestervecka? Det är nämligen så att pappa fyller 60 i mitten av nästa vecka så därför fick han en överraskningsresa till Bornholm med hela familjen. Tänk att vi faktiskt har lyckats hålla tyst om detta ända sedan i våras! Här verkar va hur mysigt som helst, och bara att familjen är samlad är ju helt underbart! Här är några bilder från resan hit och på stugan.Det bästa med stugan är lätt det mysiga loftet och badrummet, med både bubbelbad och bastu!! Dagens andra pass

Kvällens träning gick riktigt bra!
Sprang 6km snabbdistans med isabell och skulle legat runt 4.10min/km men det gick betydligt fortare och känslan var helt fantastisk! Det höll hela vägen och jag är så lycklig! Men snacka om att det går lättare när man har sällskap än när man tränar helt ensam.
Efteråt blev det en spontan tur till Lund och jag kom i precis lagom tid för att få va med och dekorera några cupcakes som Mats hade bakat, så mysigt.

Nu är det dags att sova för imorgon hoppar jag på ett tidigt tåg till Malmö för ännu ett träningspass.

Förresten tänkte på en sak innan, ibland hinner jag inte riktigt med bloggen men då kan ni åtminstone för det mesta följa mig på instagram; miaamandalonnqvist

På tåget igen

Hej hopp! Detta börjar bli en standard, att jag skriver ett inlägg på tåget på väg till Malmö. Intervallerna i måndags gick bra och efter 5x1100m fick jag tom känna på banan lite på 10x100m. Det kändes ganska stumt men helt okej så nu är det bara kurvorna jag inte har testat knät i. När jag ändå va i Malmö passade jag på att umgås med Patricia och på kvällen blev det bio med finaste pojkvännen.Igår va det jobb 11-21.15 men idag är jag ledig igen! Har hunnit med träning, massage, lunch med David och om en stund blir det snabbdistans med Isabell. Vilken dag! :)