Bornholm

Hejsan hoppsan! Just nu sitter jag på ett mysigt loft i en stuga på Bornholm och skriver...

Onsdag och torsdag denna veckan har varit klassiska dejtdagar för mig, när jag är i Malmö och tränar passar jag nämligen alltid på att träffa en massa folk. Och om jag skulle få en halvtimme över bokar jag alltid in något istället för att bara ta det lugnt och andas en stund. Så i onsdags va jag ju med Patricia hela dagen, sen träning med Isabell och därefter en tur till min syster i Lund. På torsdagen träffade jag min systers barn en snabbis på morgonen innan det blev träning med Patricia, fika och USA-snack med Hannah och tågdejt med Sofia innan jobbet.

Förutom det har jag bara jobbat, tränat och träffat David (fast det är ju ifs inte så bara). Har varit väldigt stel i benen sedan i onsdags men det släpper förhoppningsvis snart så löpningen kan gå lite lättare igen.

Tillbaka till Bornholm... Ni undrar kanske varför jag är här under min enda semestervecka? Det är nämligen så att pappa fyller 60 i mitten av nästa vecka så därför fick han en överraskningsresa till Bornholm med hela familjen. Tänk att vi faktiskt har lyckats hålla tyst om detta ända sedan i våras! Här verkar va hur mysigt som helst, och bara att familjen är samlad är ju helt underbart! Här är några bilder från resan hit och på stugan.



Det bästa med stugan är lätt det mysiga loftet och badrummet, med både bubbelbad och bastu!!