Race day

Idag är det dags för första tävlingen i USA och första tävlingen på två år för min del!! Gissa vem som är nervös!

Träningen gick riktigt bra förra veckan tills jag fick en inflammerad hälsena och har joggat en enda gång denna veckan men det är bara att köra och hoppas på det bästa.

Plugg och isning av knä och hälsena för några dagar sedan...

Ser ändå fram emot tävlingen sjukt mycket! Det är 4 km terräng som gäller.

Men först blir det skola till 12!

TEXAS

Hej hopp där hemma!
Tro det eller ej men sen en vecka tillbaka är jag på plats i arlington, Texas. Kom hem från hallerud på måndagen sen va det bara till att packa upp och packa nya väskor för på torsdagen bar det av.Jag har hört så mycket om hur fantastiskt det är att få komma hit och det är verkligen en dröm MEN de första dagarna va hemska! Det va dokument hit och pappet dit, byggnader här och läkarbesök där.... Och inget gick smidigt, kaos helt enkelt! Framför allt så är det fruktansvärt att va ifrån David och att veta att han är lika ledsen där hemma. Sån himla tur att det finns Skype!!


Nu har det iaf gått lite mer än en vecka sen jag kom hit så jag har hunnit landa, få iordning det viktigaste på rummet och när lagträningarna o skolan kom igång så kändes allt lite bättre. Man kan dessutom inte bo tillsammans med bättre människor än jag gör så nu trivs jag riktigt bra, det enda som saknas är min David! Här är en bild från första officiella lagträningen, dock efteråt därmed mitt röda face ;)
Det saknas två tjejer på bilden men annars är hela tjejgänget där!

Träningarna har gått kanonbra men det är lite annorlunda att springa i 40 grader än typ 20 där hemma... Vi har bara kört två hårda pass men dom har varit riktigt tuffa men har också gått jättebra så det känns underbart. Vi har första tävlingen redan på lördag, alltså om precis en vecka. Tänk att det är två år sen sist jag tävlade, OMG jag kommer va så nervös men jag längtar självklart otroligt mycket!!

Idag efter intervallerna drog alla hem till coach för lite häng vid poolen, så skönt med en lugn lördag utan en massa stress med papper och sånt.Nu är det snart dags för pass nummer två för idag! Hör förhoppningsvis av mig här snart igen.

En underbar vecka med den bästa i mitt liv

Vi har haft en helt underbar semestervecka och har hunnit med att göra så mycket skoj och sett så många fina platser. Men i eftermiddag tar vi tåget mot Skåne igen.

Jag vet inte var jag skulle börjat om jag skulle återberätta allt vi gjort den här veckan så ni får en massa härliga bilder istället!

Efter en krånglig tågresa med inställda tåg tog vi tillslut taxi till Hjo där vi blev hämtade av Davids pappa för att åka vidare till hallerud där deras sommarstuga är.
Göta kanal!

Duschen haha

Efter tre mysiga dagar vid stugan åkte vi vidare till hedesunda (utanför Gävle) där deras riktiga hus är.

Det blev en heldag i Gävle där David och jag shoppade, kollade lite på jsm (såå hemskt att inte själv få va med och tävla när man egentligen är redo. Får ju inte för skolans regler i USA eftersom jag har varit hemma i ett extra år pga skadan) och på kvällen gick vi till en restaurang och åt middag.

Lördag och söndag spenderades på ett annat fint ställe där Malin (Davids yngsta syster tog konfirmationen).


Jag har inte så många bilder från mina träningspass här uppe men det har varit en riktigt bra träningsvecka med bland annat backintervaller i en grym backe på 420 meter!! Nu ska jag ut på en sista distansrunda innan vi åker hemåt.