Sliten

Kände igår att jag är riktigt sliten i kroppen så idag blev det ett lätt morgonpass med 10km på rullor och 30min vattenlöpning.


Revansch

Hej på er i sommarvärmen!
Som ni vet gick första banpasset denna säsongen helt okej, men verkligen inte mer än så. För en vecka sen fick jag iaf min revansch! 3x1000, 2x600, 2x300 på bana (glömde dock lättviktarna hemma så blev i tunga joggingskor igen). Det va väldigt lång vila så egentligen inte den typen av pass som jag borde springa nu, men va guld värt att få springa med en grupp så då fick jag ta att det inte va det ultimata upplägget. Sprang på bättre tider än jag vågade hoppas på och det gick bättre o bättre för varje intervall, riktigt nöjd! Och framför allt så va det fantastiskt roligt!

Tyvärr så jobbar jag jättemycket så hinner inte med allt som jag egentligen vill men jag hittar på så mycket jag kan.
Denna veckan har jag bland annat varit på Dalby stenbrott med David, så himla mysigt! Det är verkligen mitt paradis, har man inte varit där är det ett måste!

På kvällen passade vi Vilmer och Ellen!Det blev en supermysig dag och kväll tillsammans med tre underbara människor! I torsdags samlades tjejgänget på en grillkväll för sista gången innan både Sofia och jag drar iväg och igårkväll efter jobbet blev det lite brännboll. Nu är jag på väg till Malmö för ett intervallpass med Isabell innan jobbet, ska bli så kul!!

Mycket som händer

Ja det är verkligen många bollar i luften på en och samma gång. Många långa pass på jobbet, träning, förberedelser inför USA, kvalitetstid med David och alla vänner som jag snart ska va ifrån under så lång tid. Inte alltid helt lätt att få ihop alla pusslets bitar...

Bild från en av förra veckans varma löprundor. Den dagens lärdom blev att man inte ska springa klockan 12 en solig dag i juli...

Jag har ju varit riktigt kass på att uppdatera er här men förra veckan körde jag ett grymt intervallpass som jag är sjukt nöjd med. 12x500m i skogen med 90 sek vila och det både kändes och gick fantastiskt bra! Blev jättemotiverad och kände att det verkligen kommer gå bra i USA. I tisdags va det 2000-ingar som gick okej och ikväll hade jag ett viktigt pass, första riktiga passet på bana på typ 1,5 år tror jag. Efter passet förra veckan fick jag väldigt höga förväntningar på dessa intervallerna och därför gick det inte fullt så bra som jag hade hoppats men å andra sidan så va det ju som sagt första banpasset på väldigt länge och jag sprang i tunga joggingskor... Knät kändes iaf helt bra även i kurvorna så det är jag extremt tacksam för!

På USA-fronten är det mesta klart, flyget är bokat och checklistan börjar bli ganska kort. Mindre än en månad kvar nu ju!!!