Jobb

Vilken effektiv morgon det blev idag! Klockan 9 hade jag redan ätit frukost, postat brev, tvättat, tränat, ätit frukost igen och öppnat receptionen på jobbet. Denna veckan är jag på tre olika jobb, mån-ons på breeze (gymmet), torsdag på Ica och fredag i salladsbaren, äntligen lite inkomster.

Passet imorse blev vattenlöpning, sprang en fartlek på typ 30min.
Precis som igår och imorgon är det jobb till 19 så då är det praktiskt att jobba på ett gym för när jag väl slutar är jag redan på plats för kvällens träning. Blir cykel, rehab och lite bålstyrka.

Yddingeloppet

Igår va det tävling i torup, 6km i yddingeloppet. Det gick hyfsat men inte mer än så för mig. Har alltid problem med min astma nu när det går över till att bli kallare, sen när jag har hunnit vänja mig brukar det funka okej men just nu är det lite jobbigt. Va sjukt frustrerande att komma i mål med en massa krafter kvar i benen men det går ju inte precis att pressa sig när man redan efter typ en halv kilometer börjar få problem med andningen och luftrören börjar pipa när man andas. Tiden blev faktiskt ändå okej med tanke på backarna så får ju se det som ett gott tecken att 4min/km i backar kändes så pass lugnt ändå.

Bokskogen är iaf hur fantastiskt fin som helst så det va ändå en upplevelse och där va många duktiga löpare från yif som sprang bra.Vi hade som alltid en mysig picknick efteråt!Typ världens största äpple!
Och vi hittade faktiskt några billiga shoppingfynd!
När vi kom hem städade jag lägenheten och lagade middag med David, som gav mig en jättefin blomma och choklad bara för att det va min namnsdag. Blev så glad!!
Resten av dagen ägnades åt att kolla igenom gamla recept, baka och bara va hemma och chilla. Hittade detta "receptet" haha gissar att det är ett av mina första!
Jag är så sjukt sugen på att baka pepparkakor men får försöka vänta ett tag till så igår blev det julskorpor istället.

Idag hinner jag nog inte göra så mycket mer än ett lätt cykelpass på 80 minuter tidigt imorse och jobb 07-19.

Högskoleprovet, check!

Hej hopp! Både fredagen och lördagen denna veckan har bara försvunnit! På fredagen hade jag först träning och sen ett kort pass på jobbet. Efter det körde jag min bror till Malmö och sen passade jag på att svänga in om Lund för att mysa lite med mina små godingar.
På kvällen gick jag och David hem till mamma o pappa för middag och kortspel. Supermysigt!
Sen blev det lördag och dags för högskoleprovet! Jag har gjort det en gång tidigare men dom flesta säger att man gör bättre andra gången så jag anmälde mig och det ångade jag igår för kändes sjukt jobbigt att göra det mellan 8.30-16.30 igen. Men David fick mig att gå dit ändå och nu är det iaf gjort och kändes faktiskt bättre än förra gången men man vet ju inte. Efteråt blev det ett miniträningspass, middag och bio med David. Vi såg "Fury" och den va jättebra och så hemsk! Lätt sevärd!